Greška

Došlo je do greške.

Samsung bi mogao ponuditi S Pen uz Galaxy S21, zameniti Note liniju fleksibilnim modelima

24.08.2020 19:54 | 0 Mobile
Samsung bi mogao ponuditi S Pen uz Galaxy S21, zameniti Note liniju fleksibilnim modelima


Iako je Samsung tek nedavno predstavio novu Galaxy Note seriju telefona, već su počele da se pojavljuju ingormacije o kompanijinim narednim premijum telefonima. Novi izveštaj daje više detalja o planovima za Galaxy S seriju u 2021. godini.

Prema izvorima koji su upoznati sa kompanijinim planovima, Galaxy S21 serija nosi kodno ime "Unbound", dok se individualni modeli zovu M1, N2 i O3. Zanimljivo je da se za O3 tvrdi da korisri S Pen, što bi bio prvi telefon iz S serije sa podrškom za pametnu olovku. Takođe, nema informacija o tome da li će sledeće godine biti predstavljena Note21 linija, mada je još uvek rano za to.

 

Pogledajte još: Galaxy S21 Ultra bi mogao imati Bright HM2 108MP kameru


Izveštaj takođe pominje da će južnokorejska kompanija objaviti dva glavna uređaja tokom godine. Tako je za prvu polovinu godine rezervisan premijum model i S serije, dok ćemo tokom druge pokivine naredne godine videti fleksibilni model iz Z Fold serije. Samsung će navodno pojačati ponudu svojih fleksibilnih telefona, do mere da će Note linija biti zamenjena Z Fold modelima.

Ukoliko Samsung zameni Note liniju i doda S Pen podršku za Galaxy S21 (što bi se moglo desiti za Ultra model telefona, prema glasinama), to bi predstavljalo značajnu promenu u kompanijinom ekosistemu telefona.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Upoznajte Motorola Moto G9 Play – sve što želite, u jednom telefonu

Izvori tvrde da Nintendo planira novi Switch model za 2021. godinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109