Greška

Došlo je do greške.

Samsung bi mogao ponuditi Galaxy S10 model bez zakrivljenog ekrana

23.09.2018 10:05 | 5 Mobile
Samsung bi mogao ponuditi Galaxy S10 model bez zakrivljenog ekrana


Tokom poslednjih nekoliko godina, Samsung je nudio opcije za zakrivljeni displej samo na premijum modelima iz Galaxy S i Note serije uređaja. Navodno, sa dolazećim Galaxy S10 modelom, ovo bi se moglo promeniti.

Već neko vreme kruže glasine da će naredna linija Galaxy S uređaja stići u tri različite veličine. Takođe, nove informacije otkrivaju da najjeftiniji model u ponudi neće imati displej koji će biti zakrivljen po ivicama. To znači da bi Samsung korisnicima mogao ponuditi izbor između ravnog ili zakrivljenog displeja na Galaxy S10 telefonima.


Pogledajte još: Jubilarni Samsung Galaxy S10 će imati novi dizajn, više boja


Samsung je prvi put primenio opciju izbora između ravnog i zakrivljenog ekrana sa Galaxy S6 i S6 edge modelima. U to vreme, zakrivljeni displej nije bio česta opcija i prihvatanje tehnologije je bilo usporeno. Sa Galaxy S7 i S7 edge nastavljeno je istim pravcem, da bi tokom 2017. godine bili predstavljeni samo modeli sa zakrivljenim ekranom: Galaxy S8 i Galaxy S8+. Isto je bilo i sa ovogodišnjom S9 linijom.

S obzirom na to da se radi samo o glasinama, pomenute informacije je potrebno uzeti sa rezervom. Predstavljanje Galaxy S10 linije telefona se očekuje početkom 2019. godine.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Twitter bag slao korisničke DM-ove developerima više od godinu dana

Šta nam pokazuje rastavljanje iPhone XS i XS Max telefona?

10104
10105
10106
10107
10108
10109