Greška

Došlo je do greške.

Samsung bi mogao da isporuči svoj prvi pogled na Android 13 i One UI 5.0 već u julu

07.04.2022 18:57 | 0 Software/Web
Samsung bi mogao da isporuči svoj prvi pogled na Android 13 i One UI 5.0 već u julu

 

Samsung je uradio odličan posao ubrzavajući izdavanje novih Android verzija svojih flagship telefona, a čini se da će stvari krenuti još brže sa lansiranjem Androida 13.

Uvek pouzdani SamMobile izveštava da, prema izvorima upoznatim sa ovim pitanjem, Samsung planira da objavi Android 13 sa OneUI 5.0 korisničkim interfejsom već u julu 2022. Ovo bi bila otvorena beta verzija, koja bi omogućila korisnicima sa podržanim uređajima da instaliraju ažuriranje.

U poređenju sa prošlom godinom, to postavlja ovo izdanje nekoliko nedelja ispred rasporeda koji je bio za Android 12. Prvi nagoveštaj zvaničnog Android 12 Beta programa za Samsung uređaje pojavio se na mreži krajem jula prošle godine, ali otvorena beta verzija nije bila široko dostupna sve do septembra. Stabilno izdanje je počelo da pristiže u novembru.

U međuvremenu, Google je još uvek u ranim fazama objavljivanja Androida 13. Videli smo nekoliko nagoveštaja do sada, a beta program bi trebalo da stigne u svakom trenutku. Prema Google-ovom rasporedu, konačno izdanje Androida 13 trebalo bi da dođe u julu ili avgustu, znatno pre nego prošle godine.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Microsoft objasnio kako je interno uvođenje operativnog sistema Windows 11 bilo najjednostavnije ikada

Google utvrdio nova pravila Play prodavnice, određeno koje aplikacije mogu da instaliraju druge aplikacije

10504
10505
10506
10507
10508
10509