Greška

Došlo je do greške.

Samsung uvodi 'Siguran servis' za svoje korisnike

08.04.2020 13:55 | 0 Biznis IT
Samsung uvodi 'Siguran servis' za svoje korisnike


Saopštenje za javnost

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je u Srbiji uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima obezbedila neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće. Usluga Daljinska podrška pruža brzu popravku televizora i pametnih telefona, dok će servis Od vrata do vrata omogućiti bezbedno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će sprovoditi i dodatnu dezinfekciju, kako bi higijena bila na najvišem nivou.

Nakon kontaktiranja korisničke podrške, uz Daljinsku podršku potencijalni problem koji se pojavi na Samsung televizoru ili pametnom telefonu biće brzo rešen, bez potrebe za izlaskom iz kuće. Putem aplikacije Smart Tutor, uz saglasnost korisnika, agent korisničke podrške može daljinski pristupiti uređaju kako bi ga pregledao, a svi koraci mogu se ispratiti na ekranu. Na ovaj način, pomoć će biti ukazana pri svakodnevnim aktivnostima, kao što su optimizacija naloga, različita podešavanja ili ažuriranje softvera i aplikacija.

sam2_379.jpg


Korišćenjem servisa Od vrata do vrata, u slučaju kvara na televizoru ili telefonu, korisnici mogu pozvati korisničku podršku i osoblje će doći na željenu adresu, odakle će preuzeti uređaj kome je neophodna poravka. Ukoliko korisnik odluči da sam preda uređaj u servis, to može učiniti na siguran način – bez kontakta sa servisnim osobljem. Uređaj će nakon obrade biti vraćen na adresu stanovanja.

Kako bi bezbednost korisnika bila dodatno povećana, Samsung će pre i posle servisiranja dezinfikovati sve uređaje, upotrebom tečnosti na bazi isopropil alkohola i/ili emitovanjem UV-C svetlosti. Time će sa uređaja, bez oštećenja, biti otklonjeno do 99 odsto prisutnih čestica.

Za više informacija o sigurnom servisu u Srbiji, posetite www.samsung.com/rs/siguran-servis ili pozovite Samsung korisničku podršku na +381 11 321 68 99.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nove fotografije Samsung Galaxy A71 5G telefona

Crucial predstavio P2 seriju pristupačnih M.2 NVMe SSD-ova

10604
10605
10606
10607
10608
10609