Greška

Došlo je do greške.

Samsung poklanja soundbar od 1000 evra uz Neo QLED televizore

15.06.2022 15:44 | 0 Multimedija
Samsung poklanja soundbar od 1000 evra uz Neo QLED televizore

 

Samsung Soundbar vam omogućava da uronite u surround zvuk orkestra koji svira uživo pravo iz vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja TV-a na novi nivo.  Uz prigodan soundbar na poklon doživite pravo koncertno iskustvo iz udobnosti sopstvene fotelje. U sklopu nacionalne promocije možete da ostvarite pravo na poklon uz koji iskustvo uživanja u multimedijalnom uređaju postaje kompletno.

Centar za multimedije u dnevnom boravku

Novi Neo QLED 8K i 4K modeli televizora nadovezuju se na dosadašnje Neo QLED linije proizvoda uz još više inovacija i fenomenalnih tehnologija. Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u centar radnje uz najjasnije detalje. Uživajte u filmovima i serijama u bioskopskom kvalitetu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8K procesora koja primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i sve što gledate učinila kristalno jasnim.

NeoQled.jpg

Uz vrhunske mogućnosti reprodukcije multimedijskih formata, novi Neo QLED televizori donose i brojne mogućnosti za zabavu i rad unutar četiri zida. Uz novu liniju Samsung Neo QLED televizora otkrijte pametniji način okupljanja tima. Uparite vaš televizor sa računarom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo i okupite ceo svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe. Ako vam treba više prostora za rad, spojite svoj pametni telefon sa svojim Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podelu ekrana na čak četiri dela – savršeno za trenutke kad vam treba više ekrana za rad ili želite da pratite više sadržaja u isto vreme.

Dnevni boravak je savršeno mesto za uživanje u najnovijim video igrama, a uz novi Neo QLED koji donosi brojne tehnologije namenjene upravo gamingu možete da uživate u iskustvu igranja video igara na višem nivou. Uz do sada neviđen Super Ultrawide široki prikaz radnje u razmeri 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno proverava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobedite u još više igara.

Umetnička galerija u vašem domu

Novi modeli The Frame televizora nude brojne mogućnosti koji prevazilaze samo gledanje sadržaja na televizoru. Uronite u svet umetnosti uz „The Frame Art Store“ koji nudi više od 1500 umetničkih dela iz svetski poznatih muzeja i galerija kao što su ruski muzej Ermitaž, francuski Luvr i španski Prado. Kolekcija dostupna u Art Store prodavnici obuhvata originalna umetnička dela perspektivnih umetnika širom sveta, kao što su Magnum Photos, globalna grupa fotoreportera ili vodeća fotografska kuća YellowKorner.

NeoQledPromo.jpg

Dopustite da inovativne tehnologije ovogodišnjih Neo QLED  i The Frame televizora podignu vaše iskustvo uživanja u multimedijalnim sadržajima na viši nivo i uronite u svet slike i zvuka bioskopskog kvaliteta!

Uslovi promocije

Promocija traje od 15.6.2022. do 17.7.2022. ili do isteka zaliha i važi za modele iz 2022. godine. Uz kupovinu 8K modela Samsung poklanja Soundbar Q930B, dok uz The Frame 55'' ili veće Neo QLED modele Samsung poklanja Soundbar Q600B ili B550. 

Više informacija o akciji je dostupno na linku.

Saopštenje za javnost.

Novi Huawei flagship stiže na jesen

Kako da pravilno punite svoj pametni telefon

10304
10305
10306
10307
10308
10309