Greška

Došlo je do greške.

Samsung patentirao telefon sa 3D zakrivljenim ekranom

14.06.2019 10:24 | 0 Mobile
Samsung patentirao telefon sa 3D zakrivljenim ekranom


Očekuje se da će Samsung Galaxy S11 biti veoma zanimljiv telefon, kada bude objavljen naredne godine. Najnoviji izveštaji sugerišu da će koristiti 5nm tehnologiju naredne generacije, 64MP kameru i imaće izuzetan dizajn.

Za sada se nisu pojavljivali detalji o tome kako bi Galaxy S11 mogao izgledati. Sajt LetsGoDigital je došao do informacija o zvaničnom Samsungovom patentu za telefon sa fleksibilnim ekranom, koji se proširuje preko sve četiri ivice sa agresivnim, futurističkim zakrivljenjima.

sam2_271.jpg


Naslov zvaničnog patenta je "Elektronski uređaj sa punim ekranom" i ne pominje specifično Galaxy S11, činjenica da je prijava podneta prošlog septembra a odobrenje patenta je stiglo 6. juna sugeriše da je ovo odrađeno u pravom trenutku - na vreme da bude primenjeno na Samsungov naredni Galaxy S premijum telefon.

Pored ovoga, dojavljivač IceUniverse je nedavno sugerisao kako ćemo u budućnosti imati priliku da vidimo telefon sa ekstremno zakrivljenim displejom, što dodatno ukazuje na to da bismo tehnologiju iz patenta mogli videti u Samsungovom premijum modelu za narednu godinu.

sam3_84.jpg


Očekuje se da ćemo više informacija o Samsung Galaxy S11 telefonu imati uskoro, možda već tokom Galaxy Note10 Unpacked događaja u avgustu ili tokom CES 2020 sajma.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei od Verizona traži preko milijardu dolara odštete zbog povrede 230 patenata

Huawei Mate X sertifikovan uz brži Super Charger

10104
10105
10106
10107
10108
10109