Greška

Došlo je do greške.

Samsung najavljuje virtuelni MWC događaj i nove uređaje

22.06.2021 10:18 | 0 Biznis IT
Samsung najavljuje virtuelni MWC događaj i nove uređaje


Samsung je odlučio da će tokom MWC 2021 konferencije održati samo onlajn prezentaciju. Sada je kompanija ozvaničila svoje prisustvo na MWC-u i najvila je da će Samsung Galaxy MWC Virtual Event biti održan 28. juna.

Tizer fotografija i samo saopštenje, koji najavljuju prezentaciju, ne nude previše informacija o tome šta će Samsung predstaviti tokom MWC-a. Kompanija će govoriti o "širenju ekosistema Galaxy uređaja" i predstaviće "viziju za buduće pametne satove".

Siluete sa fotografije ukazuju na moguću objavu Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 fleksibilnih telefona, mada uređaj s leve strane više liči na laptop. Tu je i uređaj sa Stylus pametnom olovkom, koji bi mogao biti novi tablet. Pametni sat (Galaxy Watch4 ili Watch Active4) će biti zanimljiv, sa 5nm čipom i Google Wear OS softverom.

 

Pogledajte još: Narednog meseca se očekuje Exynos procesor sa AMD RDNA2 grafikom


S druge strane, nema garancija da će Samsung predstaviti nove proizvode sledeće nedelje (najava novih Galaxy proizvoda je uglavnom rezervisana za Unpacked događaje). Moguće je da će se južnokorejska kompanija fokusirati na strategiju proizvoda i predtsavljanje novih tehnologija koje će se pojaviti na novim uređajima.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Motorola telefon, kodnog imena Kyoto, se očekuje kao Edge 20 Lite

Novi Intel DG2 GPU bi mogao biti konkurencija za RTX 3070 i Radeon RX 6700 XT

10604
10605
10606
10607
10608
10609