Greška

Došlo je do greške.

Samsung nagoveštava Galaxy F seriju telefona

20.09.2020 17:43 | 0 Mobile
Samsung nagoveštava Galaxy F seriju telefona


Nešto ranije su se pojavile informacije o tome da Samsung u Indiji planira da predstavi Galaxy F seriju telefona, koja se fokusira na kamere. Sada je južnokorejska kompanija potvrdila postojanje ove serije, objavom tizer fotografije na Twitteru sa opisom "The new #GalaxyF will definitely leave a mark on you. Stay tuned to go #FullOn".

Samsung nije objavio nikakve druge detalje o Galaxy F seriji, a glasine ukazuju na to da će Galaxy F41 biti prvi uređaj u okviru linije koji će se pojaviti na tržištu. Stranica za podršku za Galaxy F41, sa oznakom modela SM-F415F, pojavila se na Samsunovom sajtu u Indiji, a korisničko uputstvo uređaja otkriva da će telefon imati displej sa izrezom u vrhu ekrana.

 

Pogledajte još:Samsung Galaxy S20 FE prikazan na fotografijama uživo


Na poleđini, telefon će imati senzor otiska prsta, zajedno sa tri kamere, uključujući široki i ultraširoki senzor. Svrha trećeg senzora nije poznata.

Galaxy F41 je primećen i na Geekbenchu sa Exynos 9611 čipsetom i 6GB RAM-a, a ističe se da bi mogao biti rebrendirani Galaxy M31 sa dve opcije skladišnog prostora i dve varijante boja. Više detalja o Galaxy F41 telefonu se očekuje u narednim danima.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Najjeftiniji Xiaomi telefon, sa 108MP kamerom, je sve bliži objavi

Samsung razvija sopstveni 3D ToF senzor pod nazivom ISOCELL Vizion

10104
10105
10106
10107
10108
10109