Greška

Došlo je do greške.

Samsung M8 Smart - pametni monitor (video)

16.07.2022 14:32 | 0 Multimedija
Samsung M8 Smart - pametni monitor (video)

Samsung je ime koje povezujemo sa brojnim uređajima iz raznih domena potrošačke elektronike, ali je njihova displej divizija možda i najzanimljivija, zbog zaslužene reputacije kada su u pitanju kvalitet i inovativnost. Pored vrhunskih televizora koje smo imali prilike da vam predstavimo na našem kanalu, Samsung naravno ima i sjajnu ponudu monitora, koje uz par izuzetaka nažalost baš i nismo bili u prilici da testiramo, ali koji godinama unazad privlače prilično pažnje na globalnom nivou, pogotovo Odyssey serija.

Samsung pametni monitor

Ovog puta nam se na testu našao jedan Samsung monitor, ali ne baš običan već pametan, kako ga u kompaniji deklarišu, a koji je zapravo nešto između monitora i Smart TV-a, sa nekim najbitnijim karakteristikama oba uređaja. U pitanju je Samsung M8 Smart Monitor, vrlo interesantna sprava, pa hajde da vidimo šta to ima da ponudi i zbog čega je nekome od vas potreban pametni monitor.

Ovako na prvu loptu, M8 će vas pomalo podsetiti na Apple Cinema Display, slučajno ili namerno, procenite sami, ali mu to ne možemo uzeti kao zamerku jer je u pitanju zaista lepo dizajniran uređaj. Tanki okviri ekrana, a pogotovo tanak profil samog panela i postolja i to u kombinaciji sa belom bojom ostavljaju utisak da je pred vama nešto nesvakidašnje. Pored bele na testu, dostupne su i roza, zelena i plava, opet rekli bismo uticaj nekih novijih Apple uređaja. Doduše, za razliku od Apple modela, na Samsung M8 od materijala dominira plastika, izuzev same baze postolja koja je od livenog čelika. Srećom, čvrstina je sasvim korektna, a i sve je dobro i pedantno uklopljeno, rekli bismo čak i bolje nego što je to slučaj kod nekih televizora ovog proizvođača.

Intel najavio povećanje cene procesora od 20 odsto

Instagram influenseri će sada moći da ograniče postove samo za svoje pretplatnike

10304
10305
10306
10307
10308
10309