Greška

Došlo je do greške.

Samsung izbacuje One UI 3.1 ažuriranje za veći broj Galaxy uređaja

10.05.2021 15:49 | 0 Mobile
Samsung izbacuje One UI 3.1 ažuriranje za veći broj Galaxy uređaja

Već nam je poznato da Samsung planira da One UI 3.1 donese na što veći broj Galaxy uređaja, a dobre vesti su i da ovog puta telefoni niže klase nisu potpuno izostavljeni iz priče. Dok god ste vlasnik nekog od Galaxy uređaja objavljenog u poslednjih par godina, postoji dobra šansa da ćete dobiti One UI 3.1 ažuriranje tokom 2021. godine. 

U protekloj nedelji, Samsung je objavio One UI 3.1 za veći broj flagship uređaja (starih i novih) koji su prodavani preko mobilnih operatera. Ažuriranje je sada dostupno i za još tri uređaja: Samsung Galaxy A21s, Galaxy A41 i Galaxy Tab A7.

One UI 3.1 integriše neke od najbinijih Google aplikacija u Samsung ekosistem, poput Google Discover i Google Duo. Takođe, neki od Galaxy uređaja dobijaju i nove efekte za video pozive koje je moguće dodati u pozadini, kao i nove funkcije kamere poput "Director's view" i Single Take 2.0.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3 će navodno deliti isti datum izlaska kao i S21 FE

Samsung tableti će dobiti veći broj alata za produktivnost pored onoga što dobijaju i mobilni telefoni. kao što je Second Screen i mogućnost deljenja bežične tatature. Treba imati na umu da Samsung za neke uređaje neće omogućiti baš sve One UI 3.1 funkcije, iako će se većina njih naći na skoro svim aktuelnim telefonima i tabletima kompanije. 

Izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Sigurnosni istraživač otkriva kako se Apple AirTag može hakovati i reprogramirati

Xiaomi 13. maja predstavlja nove bežične bubice

10104
10105
10106
10107
10108
10109