Greška

Došlo je do greške.

Samsung i LG će proizvoditi LTPO panele za iPhone 13 Pro i 13 Pro Max

10.04.2021 10:51 | 0 Mobile
Samsung i LG će proizvoditi LTPO panele za iPhone 13 Pro i 13 Pro Max


Ranije su se već pojavljivale informacije o tome da će Apple koristiti LTPO OLED panele na svoja dva iPhone 13 Pro telefona. Najnoviji izveštaj stiže od strane DigiTimesa, koji tvrdi da će Samsung i LG proizvoditi ove panele.

Trenutno, dve kompanije su procesu prebacivanja svojih proizvodnih linija namenjenih iPhone-ima na LTPO. U januaru je The Elec istakao da će samo Samsung Display biti spreman da snabdeva Apple novim tipom displeja, te da će se LG Display priključiti naredne godine. Ukoliko je izveštaj DigiTimesa tačan, Aplle sada ima dva spremna dobavljača LTPO displeja.

 

Pogledajte još: iPhone 13 Pro bi mogao imati manji izrez, vraća TouchID


Kada su u pitanju standardni iPhone 13 i iPhone 13 mini, oni će zadržati stariju LTPS OLED tehnologiju, sa panelima koje proizvode LG i BOE. Nova LTPO tehnologija manje troši i lakše omogućava prilagodljive stope osvežavanja.

Prema navodima analitičara, iPhone 13 serija će biti predstavljena u septembru, a ovo će biti povratak uobičajenom rasporedu objave. Ukoliko se pojave problemi sa lancem snabdevanja, Apple bi objavu nove iPhone linije mogao pomeriti za oktobar.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Testirali smo za vas: Samsung Galaxy A72 (video)

Google tvrdi da Pixel 5a 5G stiže do kraja godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109