Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Z Fold3 neće imati ugrađen slot za S Pen

15.04.2021 17:55 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Z Fold3 neće imati ugrađen slot za S Pen


Od treće generacije Samsung Galaxy Fold fleksibilnog telefona se očekuje da konačno omogući podršku za S Pen. Tokom prethodnih godinu dana smo imali priliku da vidimo veliki broj glasina, kao i prijava za patente koji ukazuju na podršku za stylus.

Novi izveštaj iz Južne Koreje ukazuje na strukturalne izazove sa kojima je Samsung morao da se suoči kako bi S Pen implementirao u dolazeći savitljivi telefon. Prvobitni plan je bio da se u telefon ubaci slot za S Pen, kao kod Galaxy Note serije, ali izgleda da ta opcija više nije aktuelna jer Z Fold3 neće imati dovoljno mesta.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip2 bi mogli stići u julu


Nedavni izveštaji su sugerisali da će Galaxy Z Fold3 biti lakši i tanji od njegovog prethodnika, što dodatno smanjuje mogućnost dodavanja prostora ugrađenu pametnu olovku. Samsung će se verovatno odlučiti za sličan pristup kao kod Galaxy S21 Ultra, koji takođe ima podršku za S Pen, ali se stylus kupuje zasebno i može se smestiti u neke kompatibilne futrole.

Galaxy Z Fold3 bi, uz Galaxy Z Flip2 i Galaxy S21 FE, trebalo da bude predstavljen tokom druge polovine 2021. godine. Očekuje se da će telefon u masovnu proizvoidnju ući tokom juna, dok će zvanično biti predstavljen u periodu jul-avgust.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Testirali smo za vas: Redmi Note 10 [recenzija]

Prvi iPhone 13 Pro renderi otkrivaju prepoznatljiv dizajn i manji izrez

10104
10105
10106
10107
10108
10109