Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S8/S8+ i Note8 ažuriranje donosi opciju za rotiranje početnog ekrana

09.07.2018 09:08 | 10 Mobile
Samsung Galaxy S8/S8+ i Note8 ažuriranje donosi opciju za rotiranje početnog ekrana


Samsung je izgleda odlučio da je dobar poslovni potez portovanje karakteristika sa novih telefona na starije. Nakon što je kompanija implementirala video lockscreen opciju na Galaxy S8/S8+ i Note8, sa Galaxy S9 modela, Samsung sada planira da portuje još jednu funkciju sa aktuelnih modela na prošlogodišnju premijum liniju.

Prema svemu sudeći, najnovije ažuriranje za Samsung Experience Launcher donosi opciju rotiranja početnog ekrana na Samsung Galaxy S8/S8+ i Note8. Do sada, Samsung Galaxy S9 je bio jedini telefon sa podrškom za rotiranje početnog ekrana.


Pogledajte još: Samsung patentirao kameru za 3D skeniranje lica


Za sada izgleda da se opcija omogućavanja panoramskog moda ne pojavljuje svim korisnicima, čak ni sa najnovijim Samsung Experience Launcherom, što znači da Samsung funkciju donosi korisnicima u određenim intervalima.

Moguće je i da južnokorejska kompanija samo testira funkciju, tako da će je u početku dobiti samo selektovani korisnici. Ukoliko odete u  Settings > Home screen settings, trebalo bi da vas sačeka nova "Portrait mode only" opcija, kojom je moguće početni ekran rotirati u panoramski mod.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Martin Mystere Član postova: 3143
Whatever, kad aplikacija koristi ime i logo Bencha smatram da Bench treba nešto da preduzme da to ili radi kako treba ili da traži da se ukine dok na proradi kako treba, ovo ovako nema svrhe.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Markosmi Član postova: 1901
Koliko se ja sećam, aplikacija nije vlasništvo Bencha, već 3rd party. A sad, da li sam Bench ima interes da napravi app, to je druga stvar.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
milan982 Novi član postova: 37
Citiram korisnika: Proday Citiram korisnika: milan982Bolje da nam daju Dolby Atmos nego to. I ovako može, ali mora da se rutuje telefon.Meni lično taj landscape mod ničemu ne služi na s8. Za note 8 bi već imalo nekog smisla.Koji će ti DA kad nemaš stereo?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Meni to treba zbog slušalica, slabo koristim zvučnike. Ima dual speaker mode da se instalira ako hoćeš da rutuješ telefon, ali nije to to. Bolje jeste od zvuka na stock softveru. Galaxy A8 i A8+ dobijaju DAhttps://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-a8-2018-android-oreo/Ajde da vidimo da li ćemo i mi dobiti. Mada čisto sumnjam, jer je prodaja S9 serije loša a S8 je gotovo identičan telefon.Ma, dobar mi je i Poweramp...
Proday Član postova: 15287
Citiram korisnika: milan982Bolje da nam daju Dolby Atmos nego to. I ovako može, ali mora da se rutuje telefon.Meni lično taj landscape mod ničemu ne služi na s8. Za note 8 bi već imalo nekog smisla.
Koji će ti DA kad nemaš stereo?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Martin Mystere Član postova: 3143
Ja moram da pitam može li ozbiljan sajt poput Benchmarka da napravi iole ozbiljnu aplikaciju umesto onog krša od "Benchmark" aplikacije koja stalno i redovno crashuje i džaba silni feedbackovi kad se ništa ne menja!?
Otvorim aplikaciju i čim kliknem na neku vest izadje mi prozorčić sa porukom "Benchmark has stoped" i stalno tako! Sramota da se to dešava na aplikaciji najboljeg tehnološkog sajta/foruma.

Bench Arhiva: Test Gainward GeForce PRO 64Mb

COD: Black Ops 4 bi mogao da podržava do 60 igrača u Battle Royale modu

10104
10105
10106
10107
10108
10109