Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S10 stiže u tri varijante, sa senzorom otiska u ekranu na dva modela

17.07.2018 22:28 | 0 Mobile
Samsung Galaxy S10 stiže u tri varijante, sa senzorom otiska u ekranu na dva modela


Samsung Galaxy S10 će biti naslednik ovogodišnjeg Galaxy S9 premijum modela južnokorejske kompanija. Aktuelna Galaxy S linija se sastoji od dva modela (Galaxy S9 i S9+), a novi izveštaji sugerišu da Samsung planira tri varijante za Galaxy S10 liniju.

Ove informacija nam donosi renomirani analitičar Ming-Chi Kuo, koji ističe da će tri dolazeća telefona imati panele sa dijagonalama od 5.8 inča, 6.1 inč i 6.4 inča. Ovo je slično onome što Apple sprema za svoju ovogodišnju iPhone liniju.

Kuo u svom izveštaju pominje da će Samsungova naredna linija telefona imati dva premijum modela i jednu pristupačniju Galaxy S10 varijantu. Samsung će se, prema navodima, fokusirati na 'Fingerprint On Display ili FOD' tehnologiju, koja će biti prisutna na dva premijum modela. Treći uređaj će imati standardni senzor otiska prsta, koji je smešten sa strane telefona.


Pogledajte još: Samsung Galaxy S10 neće koristiti optički senzor otiska prsta


Prema analizama Ming-Chi Kua, Samsung bi mogao isporučiti oko 40 miliona Galaxy S10 telefona, a najveći deo njih će biti dva jača modela.

Za sada, iščekujemo objavu Galaxy Note9 modela, koja se očekuje 9. avgusta u Njujorku. Galaxy Note9 bi trebalo da donese značajna poboljšanja u odnosu na prethodnika, uključujući i unapređene gejming mogućnosti.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 6 solidan na DxOMark testu kamere

Pojavio se zvanični render Galaxy Note9 telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109