Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Fold video pokazuje vidljiv nabor u displeju uređaja

20.03.2019 20:50 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Fold video pokazuje vidljiv nabor u displeju uređaja


Samsung je prošlog meseca predstavio svoj Galaxy Fold fleksibilni telefon, kada je tokom Unpacked događaja CEO kompanije DJ Koh prikazao uređaj. Međutim, telefon je bio nedostupan javnosti i medijima, tako da nije bilo poznato kako izgleda izbliza.

Sada se pojavio video na YouTube-u, koji pokazuje kako izgleda rad sa telefonom. Moguće je videti kako se tačno Fold transformiše iz telefona u tablet i obrnuto. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko i jasno je vidljivo, jeste prisustvo nabora u delu gde se telefon presavija u sredini ekrana, kada se koristi u tablet modu.


U svojoj raširenoj formi, Galaxy Fold ima 7.3-inčni QXGA+ displej, dok u sklopljenoj formi ima 4.6-inčni HD+ ekran. Telefon može bez prekidanja radnje koja je u toku da se prebacuje između dva stanja, a ovo je omogućeno uz pomoć funkcije koju Samsung naziva App Continuity.

Iz videa je teško razaznati da li je u pitanju potrošačka verzija telefona ili prototip. Samsung je obećao da displej telefona neće imati nikakva oštećenja od konstantnog preklapanja, pa očekuje da se vidi da li će se nabor pojavljivati i na modelima koji se budu pojavili na tržištu. Galaxy Fold će se u prodaji naći tokom prve polovine godine, po početnoj ceni od 1980 dolara.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Detaljne specifikacije Motorola One Vision telefona

Novi ambijentalni način rada Samsung QLED televizora

10104
10105
10106
10107
10108
10109