Greška

Došlo je do greške.

Samsung Display nagoveštava ekran za telefone koji se trostruko savija

30.11.2020 10:15 | 0 Mobile
Samsung Display nagoveštava ekran za telefone koji se trostruko savija


Samsung je možda indirektno nagovestio dva moguća uređaja. Na Samsung Display blogu, kompanija je objavila dve skice novih uređaja, koji bi možda mogli stići kao pravi Samsung telefoni u narednim godinama.

U prvoj ilustraciji prikazan je uređaj sa ekranom koji se trostruko savija i mogao bi biti zamena za Galaxy Fold. Novi dizajn bi eliminisao potrebu Folda za implementacijom eksternog displeja, jer bi mogao da se otvori samo do trećine svog rasklopljenog stanja, a u tom formatu bi koristio gornji deo telefona. Mali logo u dnu ukazuje na "Samsung OLED".

Druga skica pokazuje mogućnost implementiranja displeja koji se uvija (rollable display) u svojevrsnu cev. Ovakav format bi mogao biti atraktivan, a mana je što bi se možda mogao koristiti samo na ravnim površinama. Glavna ideja kod ovog modela je njegova prenosivost.


Pročitajte još: Ovako bi mogao da izgleda rolabilni pametni telefon Samsung Galaxy Note sa S Pen-omU prethidnom periodu smo već imali priliku da viđamo neke Samsungove ideje, patente i planove koji se tiču budućnosti savitljivih telefona, a jasno je da kompanijina odeljenja aktivno rade da neke od ovih ideja implementiraju u konkretne proizvode.

Izvor: Samsung Display

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Ovako izgleda RTX 3080 Cyberpunk 2077 Edition grafička karta

ASRock najavljuje tanki AMD Mini PC - Mars 4000U Series

10104
10105
10106
10107
10108
10109