Greška

Došlo je do greške.

Salesforce kupuje Slack za 27,7 milijardi dolara

02.12.2020 11:14 | 0 Biznis IT
Salesforce kupuje Slack za 27,7 milijardi dolara


Komunikacija na radnom mestu je tokom ove godine bila u velukom fokusu, a brojne kompanije su iskorisile to što mnogi poslodavci još uvek ne mogu da se vrate u kancelarije. Veliki broj njih je forsirao svoje poslovne alate i aplikacije za produktivnost, dok su drugi bili fokusirani na načine kako da prošire svoje poslovanje i bolje se prilagode novom stanju.

Najnovije informacije na polju alatki za produktivnost ukazuju na to da je Salesforce najavio kupovinu Slacka za neverovatnih 27,7 milijardi dolara.

Slack je prošle godine izašao na berzu sa vrednošću od 19 milijardi dolara, pre nego što su akcije kompanije zabeležile pad. Ali ponuda kompanije Salesforce, koja nudi paket prodajnih i marketinških softverskih alata, ukazuje na to koliko je je bitno ispuniti zahteve koje nameću uslovi rada na daljinu. Zajedno, kompanije planiraju da kombinuju svoje ekosisteme aplikacija kako bi stvorile sveobuhvatnu platformu koja objedinjuje sve aspekte postojećeg procesa rada kompanija.

 

Pogledajte još: Bitcoin je sve bliži vrednosti od 20.000 dolara"Zajedno će Salesforce i Slack oblikovati budućnost poslovnog softvera i transformisati način na koji svi rade u potpuno digitalnom svetu", naglasio je izvršni direktor Salesforce-a Marc Benioff.

Zahvaljujući ovoj novoj akviziciji Slack će biti značajno spremniji da se na tržištu takmiči sa velikim igračima. Slack i Salesforce će imati koristi od ovog sporazuma, čije zaključenje se očekuje tokom drugog fiskalnog tromesečja 2022. godine.

Izvor: AndroidCentral

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo iPhone 12 i 12 Pro (video)

Prilagođene Radeon RX 6900 XT grafičke karte su navodno u pripremi

10604
10605
10606
10607
10608
10609