Greška

Došlo je do greške.

Sajt za aukcijsku prodaju PRODATO.RS najavljuje početak rada

23.05.2019 14:22 | 0 Biznis IT
Sajt za aukcijsku prodaju PRODATO.RS najavljuje početak rada


Na domaćem internet tržištu se pojavio zanimljiv sajt na temu aukcijske prodaje. PRODATO.RS je internet portal specijalizovan za aukcijsku prodaju predmeta male i velike vrednosti, koji upravo najavljuje početak svog rada.

Pomenuti portal, pored same aukcijske prodaje, pruža i druge usluge koje su vezi sa aukcijskom prodajom, kao što je procena vrednosti, skladištenje, prevoz i pakovanje.

Prema navodima, aukcijska prodaja odnosno licitacija (o čemu više detalja možete pronaći ovde) predstavlja idealan način da imovina korisnika dostigne najveću vrednost, što će istovremeno prodavcu omogućiti i najveći prihod. Ovo je upravo svrha portala PRODATO.RS, koji će pomoći korisnicima da za sebe ostvare najpovoljniji ishod pri aukcijskoj prodaji. Kupci će, s druge strane lako i jednostavno doći do predmeta za koje su zainteresovani i za koje su licitirali.

Portal PRODATO.RS je projekat dinamičnog tima ljudi, koji će klijentima ponuditi najbolje ideje i opcije, kako bi se predmeti izložili na aukcijsku prodaju i kako bi se postigla najviša vrednost predmeta prodaje. Korisnicima je na raspolaganju kompletan paket usluga, od promovisanja predmeta prodaje do finalnog ugovora koji se zaključuje sa krajnjim kupcem.

PRODATO.RS svoje usluge nudi klijentima sa sedištem u Srbiji i regionu, a po potrebi saradnja je moguća i sa zainteresovanim klijentima van regiona.

Registracija na sajt je dostupna ovde, a sam opis procesa kako kupovina na sajtu funkcioniše je moguće videti ovde.

Izvor: PRODATO.rs

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Galaxy S10 telefoni dobili značajno poboljšanje kamere

Zotac sprema svedeniju verziju Nvidia GTX 1650 GPU-a

10604
10605
10606
10607
10608
10609