Greška

Došlo je do greške.

Sada možete da pronađete svoje izgubljene Samsung proizvode preko Windows PC računara

11.05.2021 10:06 | 0 Software/Web
Sada možete da pronađete svoje izgubljene Samsung proizvode preko Windows PC računara

 

Aplikacija Samsung SmartThings postaje sve moćnija. Omogućila nam je upravljanje pametnim domom sa telefona, ali tek je nedavno stekla sposobnost da pronađe i vaše zagubljene Samsung proizvode. Sada proizvođač još više olakšava pronalaženje vašeg izgubljenog Samsung telefona, na primer. SmartThings je upravo postavljen u Microsoft Store-u, omogućavajući vam da pronađete i kontrolišete pametne kućne uređaje direktno sa vaše Windows mašine.

Novi listing sa Microsoft Store-a prvi je primetio Aggiornamenti Lumia (putem Windows Central-a). Gledajući opis i snimke ekrana, aplikacija Windows uglavnom preslikava funkcionalnost Android verzije aplikacije. Različite kartice su postavljene vodoravno na bočnoj traci, a pojedinačne kontrole imaju puno prostora u glavnom odeljku, pružajući vam prostor da istovremeno vidite sve delove pametnog doma.

 

Smartthings.jpg

 

Kartica SmartThings Find je mesto na kome se dešava magija, ako vam nije stalo do pametnih kućnih stvari. U njemu možete pronaći SmartTags, slušalice, Samsung tablet, pa čak i Samsung telefon - naravno, tek nakon što svoje uređaje registrujete pomoću usluge SmartThings Find.

Iako je SmartThings Find dostupan za sve korisnike Samsung-a sa Galaxy uređajima od oktobra 2020. godine, proširenje na Windows čini uslugu znatno korisnijom za ljude koji možda imaju samo jedan Samsung uređaj koji treba da pronađu (mada uvek možete da koristite Google-ovu Find web uslugu mojih uređaja za telefone i tablete). Kada imate pametne kućne kontrole na prenosnom računaru ili radnoj površini, takođe je lakše njima upravljati, a da ne morate da koristite telefon.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


100.000 koraka za deset dana - Honor Band 6

Facebook Messenger tek treća aplikacija koja je premašila pet milijardi preuzimanja, a da nije iz Google familije

10504
10505
10506
10507
10508
10509