Greška

Došlo je do greške.

Sada i telefoni koji nisu Pixel mogu da koriste zaključani folder Google slika

04.12.2021 12:39 | 0 Software/Web
Sada i telefoni koji nisu Pixel mogu da koriste zaključani folder Google slika

 

U junskom Pixel Feature Drop-u, Google je predstavio „Zaključani folder“ u aplikaciji Google Photos na Pixel uređajima. Kako je prvobitno izvestio Android police, ova funkcija sada stiže i na uređaje koji nisu Google Pixel.

Zaključana fascikla je bezbedna fascikla na uređaju u kojoj možete da skladištite privatne slike i video zapise i oni se neće otpremati u Google fotografije. Odavde možete da vidite samo ono što ste sačuvali i neće vam biti dozvoljeno da delite, snimate ekran ili snimate bilo koji sadržaj osim ako se ponovo ne ukloni iz zaključane fascikle.

 

GP_1.jpg

 

Funkciji se pristupa otvaranjem Google fotografija i dodirom na karticu „Biblioteka“, zatim na „Uslužni programi“ i pomeranjem nadole do „Zaključana fascikla“.

Ako koristite Android telefon koji nije Pixel, možda nećete odmah videti opciju. Neki korisnici su prijavili obaveštenje koje ih obaveštava o dolasku funkcije. Čak i ako koristite najnoviju verziju aplikacije Google fotografija, čini se da će se opcija zaključanog foldera pojaviti nakon što ažuriranje na strani servera prođe kroz Google Play Services Framework.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Apple AirTag povezan sa sve većim brojem krađa automobila

Pojavile se slike Motorola Moto Edge X30 telefona, zvanični detalji o ekranu

10504
10505
10506
10507
10508
10509