Sad i Samsung razvija gejming telefon?

Izveštaji iz Kine sugerišu da Samsung sprema sopstveni gejming telefon

S obzirom na činjenicu da su neki od Samsungovih rivala već objavili svoje gejming telefone, južnokorejska kompanija izgleda ne želi da previše zaostaje za konkurencijom. Izveštaji iz Kine sugerišu da Samsung sprema sopstveni gejming telefon.Kompanijini premijum telefoni, kao što su Galaxy S9 i S9+, su već prilično sposobni da pokreću čak i neke od zahtevnijih mobilnih igara, ali gejming smartfoni idu i dalje od ovoga.
Pogledajte još: Asus ROG Phone je najjači Android telefon do sada
Glasine iz Kine pominju samo da je Samsungov gejming telefon u razvoju. Kada su specifikacije u pitanju, nema dodatnih glasina i ostaje da se vidi šta će kompanija učiniti kako bi se izdvojila od modela kao što su Asus Rog Phone ili Razer Phone, koji su ranije objavljeni.
Isti izvor prenosi i da Samsung Galaxy X neće biti oznaka za preklopni smartfon iz Samsunga pa se otvara mogućnost da X oznaku ponese upravo gejming telefon koji je u pripremi.
Izvor: Ubergizmo
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi