Rukovodioci MediaTeka govore o Samsungu kao partneru

Nedavno su pojedini rukovodioci kompanije MediaTek nazivali Samsung kupcem, a sada je Samsung na predstavljanju telefona u Rumuniji od strane rukovodioca MediaTeka istaknut kao partner

Kao što smo mogli već da pročitamo u pojedinim izveštajima pre nekoliko meseci, Samsung je testirao MediaTek Helio X20 i X25 procesore u Galaxy S7 telefonu. To je bio znak da Samsung razmatra korišćenje čipseta ovog proizvođača i u telefonima visoke klase, a ne samo jeftinim. Informacije koje stižu ovih dana govore da Samsungovo testiranje od pre nekoliko meseci nije samo slučajan čin.
Nedavno su pojedini rukovodioci kompanije MediaTek nazivali Samsung kupcem, a sada je Samsung na predstavljanju telefona u Rumuniji od strane rukovodioca MediaTeka istaknut kao partner kompanije. Ipak, kada je upitan na šta će se to partnerstvo odnositi, on je rekao da ne može da govori o proizvodima koji još uvek nisu zvanično najavljeni od strane njihovih partnera.
Za sada ne znamo u kom smislu su MediaTek i Samsung partneri, ali možemo sa sigurnošću da pretpostavimo da ćemo videti procesore ove kompanije u predstojećim Samsungovim telefonima.
U Evropi zamenjeno skoro 60 odsto Samsung Galaxy Note7 telefona
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi