Greška

Došlo je do greške.

Rockstar potvrđuje da radi na GTA 6

04.02.2022 19:04 | 0 Games
Rockstar potvrđuje da radi na GTA 6

 

Rockstar je objavio dugo očekivano ažuriranje svojih planova za nekoliko igara, ali najveći naslov iz ažuriranja zajednice je potvrđen – trenutno se vredno radi na GTA 6.

Kompanija priznaje da „dugotrajnost GTA V bez presedana“ znači da se jaz između punih izdanja u seriji protegao tokom poslednjih nekoliko godina, ali da se to delimično objašnjava njihovom željom da istinski nadmaši svoj rad na petom delu.

Čini se da je ta granica sada ispunjena, jer potvrđuje da je „aktivan razvoj sledećeg dela u seriji Grand Theft Auto uveliko u toku“, a nadamo se da će više vesti stići u relativno bliskoj budućnosti preko još zvaničnih kanala.

 

Povezana vest: Analitičari kažu da bi GTA VI mogao da stigne između aprila 2023. i marta 2024.Ako ste se nadali nečemu konkretnijem od ove potvrde, možda ćete ostati pomalo razočarani, ali je sjajno čuti i zvanično da igra zaista stiže. Poslednja objavljena nova igra Rockstara, Red Dead Redemption 2, ipak je bila veliki uspeh, tako da je za očekivati da će GTA 6 isto tako proći, ali još i na tehnologiji sledeće generacije.

Za više informacija o GTA 6, bilo da se radi o detaljima o mogućim PC zahtevima ili nečem drugom, ali u međuvremenu Rockstar takođe ima dosta planova za GTA Online i potvrdio je da će PS5 i Ksbok Series Ks/S verzije GTA 5 stižu 15. marta 2022, javlja Pocket-Lint.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Appleov događaj sa iPhone SE 3 i iPad Air-om kao glavnim zvezdama, održaće se sredinom aprila

AMD početnički gejming PC za 2022. godinu i 650€ – računar zvani realna želja!

10404
10405
10406
10407
10408
10409