Greška

Došlo je do greške.

Robinhood zvanično izlistao Shiba Inu (SHIB) koji je odmah dostupan za trgovanje

12.04.2022 18:45 | 0 Biznis IT
Robinhood zvanično izlistao Shiba Inu (SHIB) koji je odmah dostupan za trgovanje

 

Šiba Inu (SHIB), mem kovanica koja pokušava da stvori nove način za pravljenje virtualne vrednosti, upravo je realizovala jedan od svojih najznačajnijih stimulansa, a popularna brokerska platforma Robinhood je sada zvanično uvrstila novčić u svoja trgovanja.

Naime, Shiba Inu kriptovaluta je sada dostupna za trgovanje na Robinhoodu, kao što se može zaključiti iz donje slike. Pored toga, Robinhood je takođe dodao i Solana (SOL), Poligon (MATIC) i Compound (COMP).

 

ShibaInuRobinhoodListing1480x532.png

 

Možete direktno pristupiti Robinhood-ovoj stranici Shiba Inu prateći ovaj link.

U vreme pisanja ovog teksta, novčić Šiba Inu je porastao za skoro 10 procenata. Međutim, od početka godine do danas, ova valuta je i dalje duboko u crvenoj zoni.

Sledeći veliki impuls za Shiba Inu sada treba da stigne sa lansiranjem Šibarijuma, blockchainom nivoa 2 (L2). Kao osveženje, L2 je ceo protokol koji je izgrađen na vrhu Ethereum blockchaina. Protokol stupa u interakciju sa glavnim blokčejnom putem pametnih ugovora – programa koji automatski izvršavaju radnje kada se ispune određeni uslovi. Iako su tačni detalji trenutno retki, Shibarium L2 će verovatno koristiti Rollups da poboljša efikasnost obrade transakcija. Rollups su rešenja koja objedinjuju i obrađuju transakcije na drugom sloju koji je izvan Ethereum-ovog glavnog blockchaina. Ove obrađene transakcije se zatim grupišu i postavljaju na glavni Ethereum blok lanac, čime se zaobilaze problemi visokih naknada Ethereuma.

Očekuje se da će Shiba Inu Shibarium L2 koristiti BONE kao svoje izvorne žetone, a ne SHIB ili LEASH novčiće. Inicijalna cena BONE novčića će biti nula dolara, a naknadna cena će zavisiti od dinamike tržišne potražnje/ponude. Bez obzira na to, vlasnici SHIB-a i LEASH-a će moći da iskoriste svoje zalihe da daju BONE novčić na ShibaSwap-u.

Još u decembru 2021., Shiba Inu AMA je otkrio da će Shibarium najverovatnije biti lansiran u prvoj polovini 2022. Shodno tome, očekujemo značajno povećanje ukupne aktivnosti u okviru ekosistema Shiba Inu krajem prve polovine 2022. i u drugoj polovini 2022, trebao bi biti trenutni vremenski okvir za Shibarium L2.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Više od očekivanog - Acer Predator XB273U NV Gaming monitor

GoPro lansira Hero 10 Black Bones, namensku kameru za FPV dronove

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609