Riot dobio deset miliona dolara protiv servisa za varanje u League Of Legends

Činjenica koja će obradovati sve poštene League of Legends igrače jeste da je njihova tužba protiv LeagueSharp bila uspešna. Riot je takođe dobio i deset miliona dolara novčane nadoknade.

Developeri mrze varalice iz prostog razloga što oni pokvare doživljaj svih ostalih gejmera u igri. Takođe čine igru neizbalansiranom jer bi karakter onih koji varaju mogao biti nadmoćan u partiji što nije pošteno prema drugima koji igru igraju normalno. To je i razlog zašto developeri preduzimaju agresivne mere protiv varalica – a jedna od njih su tužbe.
Činjenica koja će obradovati sve poštene League of Legends igrače jeste da je njihova tužba protiv LeagueSharp bila uspešna. Riot je takođe dobio i deset miliona dolara novčane nadoknade. LeagueSharp je u osnovi obezbeđivao gejmerima u igri League of Legends bot servis koji je automatizovao njihovu igru. Oni su takođe gejmerima naplaćivali pretplatu kako bi održavali botove. Naravno, ovo neće staviti tačku na varanje ali će ga definitivno smanjiti.
League Of Legends konačno dobija replay funkciju
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi