Greška

Došlo je do greške.

Rezultati su stigli, Xiaomi u trećem kvartalu broj 1 u Srbiji

15.11.2021 16:16 | 0 Biznis IT
Rezultati su stigli, Xiaomi u trećem kvartalu broj 1 u Srbiji

 

Saopštenje za medije

Xiaomi, globalni brend koji se bavi proizvodnjom mobilnih telefona , u trećem kvartalu bio je broj 1 u Srbiji, prema podacima IDC-a. Podaci se odnose na „sell in“, odnosno na  broj telefona koji je Xiaomi isporučio na tržište Srbije tokom trećeg kvartala 2021. godine, od Jula do Septembra.

Lokalni rezultati iz trećeg kvartala prate odlične parametre na globalnom nivou tokom drugog kvartala tokom koga su ukupni prihodi kompanije Xiaomi iznosili 87,8 milijardi RMB, što predstavlja povećanje od 64,0% u odnosu na prethodnu godinu. Prilagođena neto dobit za taj period iznosila je 6,3 milijarde RMB, što je povećanje od 87,4% u odnosu na prethodnu godinu. I ukupni prihod i prilagođena neto dobit dostigli su rekordne vrednosti u drugom kvartalu, što pokazuje izuzetnost poslovnog modela i robusnost poslovanja.

 

XiaomiprviuSrbiji.jpg

 

Globalna ekspanzija kompanije Xiaomi, kao i transformacija u nove maloprodajne kanale, bili su važna pokretačka snaga koja je omogućila kompaniji ovako velike uspehe na mnogim svetskim tržištima, pa i na tržištu Srbije. 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Pojavili se novi renderi OnePlus 10 Pro sa zakrivljenim ekranom od 6,7 inča, Hasselblad kamerama

OWC najavio najbrži SSD na svetu, najvećeg kapaciteta

10604
10605
10606
10607
10608
10609