Greška

Došlo je do greške.

Rezervišite novi Huawei MateBook X laptop

23.10.2020 18:59 | 0 Mobile
Rezervišite novi Huawei MateBook X laptop


Saopštenje za javnost

Kompanija Huawei ove godine je hrabro zakoračila na domaće tržište laptop računara. Od predstavljanja prvih modela, MateBook računari osvojili su brojne simpatije ljubitelja brenda.

Od danas, u Srbiji je za rezervaciju dostupan najnoviji vodeći Huawei laptop – MateBook X. U periodu do 3. novembra, najbrže kupce uz laptop očekuju FreeBuds 3 bežične slušalice, ranac za laptop i servisni paket.

Servisni paket podrazumeva:

1) Besplatnu uslugu “Od vrata do vrata”. Uređaj će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar a zatim i vratiti.

2) Besplatnu pomoć prilikom nadogradnje hard diska u garantnom periodu.

3) Registracijom na Huawei Forum uz vaš Huawei ID preuzimate Huawei Forum bodove, koje možete koristiti za napredovanje u zajednici ili ih zameniti za poklon do kraja godine ili do isteka zaliha.

h2_110.jpg


Novi MateBook X dolazi sa moćnim performansama i minimalističkim dizajnom. Njegove dimenzije čine ga kompaktnim i pogodnim za svakodnevno korišćenje, na bilo kojem mestu. Težak je svega 1 kg, a kada se na to doda kapacitet baterije od 42 Wh, možete neometano uživati u korišćenju tokom celog dana.

Laptop je na našem tržištu dostupan u dve boje – Silver Frost i Forest Green. Izrađen od legura aluminijuma i magnezijuma, poseduje jedinstven sjaj koji dodaje dozu nežnosti i misterije u svaku od dve dostupne boje.

MateBook X pokreće Intel i5 procesor desete generacije, uz koji će obavljanje radnih zadataka, ali i uživanje u filmovima, muzici i video igrama biti potpuno neometano i lakše nego ikada.

Istražite više o novom Huawei MateBook X Pro na zvaničnom Huawei Srbija web sajtu.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei objavio poslovne rezultate za treći kvartal 2020. godine

Apple će nastaviti da koristi Qualcommove 5G modeme do 2023. godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109