Greška

Došlo je do greške.

Rezervišite moćni Huawei Watch GT 2 Pro danas!

28.09.2020 18:21 | 0 Mobile
Rezervišite moćni Huawei Watch GT 2 Pro danas!


Saopštenje za javnost

Nedavno predstavljeni Huawei Watch GT 2 Pro, najnovija verzija pametnog sata ove kompanije, predstavlja spoj visokokvalitetne tehnologije i elegantnog, unapređenog dizajna. Pored funkcija koje su korisnici zavoleli na prethodnoj Watch GT seriji pametnih satova, novi Watch GT 2 Pro donosi mogućnost praćenja više od 100 režima vežbanja, uz novitete poput skijanja, snoubordinga, golfa i drugih, kao i funkcije praćenja fitnes potdataka; mogućnost bežičnog punjenja; preciznije praćenje otkucaja srca i unapređeni GPS.

Period rezervacije najnovijeg Huawei Watch GT 2 Pro pametnog sata traje od 28. septembra do 11. oktobra ili do isteha zaliha. U okviru trajanja specijalne ponude koju je Huawei pripremio ljubiteljima brenda, kupci će rezervacijom, odnosno kupovinom sata ostvariti pravo na poklon Huawei FreeLace Pro slušalice.

Upoznajte Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei nastavlja da širi porodicu pametnih satova, kako bi korisnicima doneo inovativna rešenja i funkcije uz koje praćenje fizičke aktivnosti, kondicije i zdravstvenih parametara ne predstavlja samo puko “praćenje brojki”. Uz moderan dizajn, novi Watch GT 2 Pro dolazi sa memorijom za skladištenje muzike, kao i opcijom brzog bežičnog punjenja koje za svega pet minuta punjenja omogućava korišćenje do 10 sati.

watch1_2.jpg


Elegantan i moderan Huawei pametni sat nudi i do dve nedelje trajanja baterije i više od 100 režima vežbanja. Tu su novi režime vežbanja koji uključuju skijanje, skijaško trčanje, snoubording i poligon za golf. Oni se pridružuju postojećim sportskim režimima, uključujući 17 profesionalnih režima i 85 prilagođenih, kako bi korisnicima pružili praćenje performansi u realnom vremenu i analize profesionalnih sportova.

Opcije praćenja zdravstvenih parametara su znatno poboljšane, a unapređena Huawei TruSeen™ 4.0+ tehnologija pruža preciznija očitavanja otkucaja srca.

Novi vodeći pametni sat predstavljen je s robusnim dizajnom koji sadrži visokokvalitetne materijale, uključujući safirni kristal, kućište od titanijuma i keramičku masku prijatnu za kožu koja se kombinuje sa drugim crnim safirnim staklom, kako bi se poboljšala tačnost nadzora podataka koji se prate, ali i udobnost nošenja.

watch2_21.jpg


Huawei FreeLace Pro na poklon


Nove Huawei FreeLace Pro slušalice nude sjajan zvuk i moderan dizajn. Podržavajući poništavanje šuma do 40dB, ove slušalice koje se nose oko vrata koriste prednost vodećih algoritama u industriji kako bi obezbedile stabilne performanse poništavanja buke u bilo kojoj situaciji.

FreeLace Pro poseduju par 14-milimetarskih dinamičkih drajvera od legure aluminijuma i magnezijuma sa bas cevima koje verno prenose zvuk. Uparivanje i punjenje je neometano kao i do sada, uz Huawei HiPair. Reč je o rešenju razvijenom unutar kompanije Huawei, koje omogućava korisnicima da lako obavljaju obe radnje, priključivanjem slušalica na pametni telefon sa USB-C portom. Petominutno punjenje daje dovoljno baterije da održi pet sati reprodukcije muzike, a potpuno punjenje nudi celodnevnu upotrebu.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 9.3 PureView, Nokia 7.3 i Nokia 6.3 se najverovatnije očekuju u novembru

Dell ažurira svoje 13-inčne XPS laptopove Intel procesorima 11. generacije

10104
10105
10106
10107
10108
10109