Greška

Došlo je do greške.

Reper u pucačini, Snoop Dogg dolazi u Call of Duty

25.03.2022 14:27 | 0 Games
Reper u pucačini, Snoop Dogg dolazi u Call of Duty

 

Većina protagonista u pucačkim igrama su ogromni behemoti sa rukama punih opasnih tetovaža i prosedim bradama. Međutim, u moru opakih napadača, mnogo zabave možete sebi priuštiti i sa nekim sporednim likovima. Sada se renomirana serija Call of Duty oslanja na svoju zabavnu stranu sa zvaničnim paketom Snoop Dogg.

Activision Blizzard je zvanično najavio novi Operator Bundle koji dolazi u Call of Duty: Mobile, Vanguard i Warzone. Počevši od aprila, igrači mogu da počnu da pucaju koristeći za to lik svetski poznatog repera.

najpre, Snoop Dogg će doći u Call of Duty: Mobile 1. aprila, baš na vreme za treću sezonu mobilne verzije igre. Lik će biti dostupan putem posebnog Lucky Draw-a, doći će u blistavoj zlatno vezenoj odeći i pozlaćenom legendarnom SMG-u.

S druge strane, Vanguard i Warzone će imati drugačiju verziju ovog repera. Umesto zlatnog odela, Snoop Dog će obući elegantan kaput i staviće zlatni lanac oko vrata. Snoop Dogg Operator Bundle će doći sa deset artikala (tri ekskluzivno za Wanguard) i njegovom sopstvenom progresijom.

Na Vanguard i Warzone, Snoop Dogg Operator Bundle će biti lansiran 19. aprila. Dakle, strpite se još malo.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Crypto raste dok Rusija razmišlja da li da ga prihvati za plaćanje nafte

EU bi mogla da natera WhatsApp, Messenger, iMessage i druge da ponude interoperabilnost

10404
10405
10406
10407
10408
10409