Greška

Došlo je do greške.

Renderi pokazuju izgled ovogodišnjih iMac i Mac Pro modela

25.02.2021 13:57 | 0 Hardver
Renderi pokazuju izgled ovogodišnjih iMac i Mac Pro modela


Od kompanije Apple se očekuje da ove godine predstavi pregršt uređaja koje pokreću kompanijini čipovi, zasnovani na ARM arhitekturi. Sugeriše se da će kompanija predstaviti nove MacBook Pro model, koje pokreće jača verzija M1 čipseta. Najnovije procurele informacije sada ukazuju na to da bismo mogli videti i nove iMac i Mac Pro modele.

Poprilično pouzdani dojavljivač i YouTuber Jon Prosser je objavio video u kojem sugeriše da Apple priprema nadogradnju za iMac, koji će se pojaviti kasnije tokom godine. Apple će, navodno, implementirati iMac G3 dizajn iz 1998. godine, nudeći nove modele u različitim bojama. Mogu se očekivati varijante kao što su Space Gray, Green, Sky Blue, Rose Gold i srebrna.

apple2_79.jpg


Prosser je objavio i neke rendere, uz napomenu da bi poleđina uređaja mogla biti potpuno drugačija. On takođe ističe da će redizajnirani iMac modeli imati tanje okvire i koristiće nove Apple Silicon čipove.

apple3_21.jpg


Tu su i neke informacije o Mac Pro modelima, za koje se takođe očekuje da će koristiti nove Apple Silicon čipove. Prosser podržava ranije navode Bloomberga, koji sugerišu da će novi Mac Pro imati veličinu koja iznosi manje od polovine aktuelne Mac Pro generacije. Takođe, veruje se da će zadržati kućište od aluminijuma i da će neke elemente dizajna pozajmiti od Power Mac G4 Cube modela iz 2000. godine. Nema informacija kada će novi Mac Pro biti objavljen, ali Bloomberg sugeriše da bi ga Apple mogao predstaviti do 2022. godine.

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Realme GT 5G bi mogao imati cenu ispod 465 dolara

LG webOS Smart TV platforma biće dostupna i na uređajima drugih proizvođača

10203
10205
10206
10207
10208
10209