Greška

Došlo je do greške.

Renderi kućišta za iPhone 11 Max ukazuju na dolazeće izmene dizajna

25.06.2019 19:26 | 0 Mobile
Renderi kućišta za iPhone 11 Max ukazuju na dolazeće izmene dizajna


Dolazeća familija iPhone-a za 2019. godinu se očekuje za nekoliko meseci, a glasina o uređajima je sve više. Najnoviji procureli renderi nam sada daju najbolji prikaz dizajna navodnog iPhone 11 Max modela.

Jasno je vidljiv četvrtasti izrez za kamera senzore na poleđini, a ovo su sugerisale ranije glasine i različite druge procurele fotografije kućišta telefona. Ovoga puta, dizajn potvrđuje Olixar, čija zaštitna kućišta potenciraju modul gde su smeštene tri kamere i okrugli LED blic.

Još jedan manji detalj, koji potvrđuju novi renderi, jeste redizajnirani "mute" svič. Umesto pravougaonog sviča, sada je tu novi okrugli svič koji se pomera vertikalno gore i dole. Dizajn je sličan svičevima koji su koristile rane generacije iPada.

apple2_52.jpg

Dizajn iPhone 11 Max modela izgleda poznato svima koji su videli iPhone X, iPhone XS ili iPhone XR. To znači da je i dalje prisutan izrez u ekranu za selfi kameru, Face ID hardver. U dnu je smešten poznati Lightning port, za koji će Apple nuditi 18W adapter u pakovanju umesto dosadašnjeg 5W modela.

Kada je hardver u pitanju, očekuju se veličine displeja od 5.8, 6.1 i 6.5 inča za tri dolazeća iPhone-a, uz zadržavanje iste rezolucije kao kod ranijih modela. Telefone će pokretati novi Apple A13 SoC. Očekuje se i povećanje kapaciteta baterije.

Izvor: HotHardware

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung veruje da Galaxy Fold i Galaxy Note10 neće ugroziti jedan drugog

Nokia isporučuje Android Pie na budžetski Nokia 1

10104
10105
10106
10107
10108
10109