Greška

Došlo je do greške.

Renderi kućišta otkrivaju dizajn iPhone XR naslednika

30.05.2019 21:20 | 0 Mobile
Renderi kućišta otkrivaju dizajn iPhone XR naslednika


Apple je prošle godine predstavio iPhone XR, koji je bio kompanijin pristupačniji model i opravdao je to velikom prodajom. Kompanija se sada sprema za objavu naslednika ovog telefona, koji za sada nosi naziv iPhone XR 2019, mada nema zvaničnih potvrda da će to biti konačni naziv uređaja. Sada su se pojavili renderi kućišta telefona u četiri živopisne boje.

apple2_51.jpg

Renderi kućišta potvrđuju neke karakteristike, poput toga da će telefon imati 6.1-inčni displej sa širim izrezom nego njegov prethodnik. Na poleđini su dve kamere, postavljene vertikalno i LED blic postavljen dijagonalno u odnosu na kamere. Kao i uobičajeno, nema fizičkih tastera s prednje strane telefona. Kada su u pitanju portovi i tasteri, dugme za paljenje i SIM slot su s desne strane okvira, dok su tasteri za zvuk s leve strane. Prisutan je i Lightning port i mikrofon.

apple3_16.jpg

Prema ranijim glasinama, iPhone XR naslednik će imati A13 Bionic čipset, kreiran u TSMC-ovoj 7nm+ tehnologiji. Kompanija takođe planira i OLED displeje za sve svoje ovogodišnje telefone. Na kraju, očekuje se da će ovaj model ponovo biti pristrupačniji od ostalih u ovogodišnjoj Apple ponudi.

Izvor: IndiaShopps

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei vraćen na SD Association sajt

Geekbench lista Motorola One Action sa Exynos 9609 čipom

10104
10105
10106
10107
10108
10109