Greška

Došlo je do greške.

Renderi Galaxy S10 i S10+ telefona pokazuju da Samsung već počinje da skriva punch hole kamere

01.02.2019 12:38 | 2 Mobile
Renderi Galaxy S10 i S10+ telefona pokazuju da Samsung već počinje da skriva punch hole kamere


Ranije procurele fotografije za Galaxy S10 i S10+ su pokazivale da će Samsungovi dolazeći premijum telefoni imati nešto manje okvire od svojih prethodnika, s tim što je gornji okvir nestao i umesto njega je tu otvor za kameru u gornjem desnom uglu (punch hole). WinFuture i 91mobiles su objavili fotografije novih telefona, na kojima je vidljivo da Samsung već pokušava da sakrije otvor za kameru.

Novi renderi se poklapaju sa prethodno procurelim informacijama - kamera je u gornjem desnom uglu, prisutne su tri kamere na poleđini, dok je senzor otiska prsta smešten ispod displeja. Kućište je uglavnom od stakla, a prisutan je i Bixby taster. U dnu je prisutan priključak za slušalice.

sam2_216.jpg


Samsung se odlučio za wallpaper koji u vrhu prelazi u tamnu boju, pri čemu na neki način skriva otvor za kamere u uglu. Galaxy S10 će imati jednu kameru s prednje strane, dok će S10+ imati dve selfi kamere. za sada nije poznato za šta će služiti druga kamera, ali je moguće da će pokrivati široke uglove poput one na Pixel 3 telefonu.

sam3_71.jpg


Očekuje se da će Galaxy S10 linija stići u crnoj, zelenoj i beloj (Prism White) varijanti. Kasnije se očekuje i plava verzija. Najslabiji Galaxy S10 se očekuje i u žutoj boji, ali se fotografije ove varijante još nisu pojavljivale.

Izvor: AndroidPolice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Fanovi u aknketi ističu šta najviše žele da vide na Redmi Note 7 Pro modelu

LG prijavio rekordan profit za 2018. godinu, ali mobilno odeljenje i dalje na gubitku

10104
10105
10106
10107
10108
10109