Greška

Došlo je do greške.

Reklamne poruke uskoro stižu na Facebook Messenger

09.11.2016 11:24 | 0 Software/Web
Reklamne poruke uskoro stižu na Facebook Messenger

Uskoro ćete videti mnogo više sponzorisanih poruka u Facebook Messenger aplikaciji. Kompanija je danas najavila da otvara platformu plaćenih poruka za sve oglašivače, nakon što je prethodno testirala platformu sa pojedinim brendovima i korisnicima. To će omogućiti oglašivačima da stignu do više korisnika preko Messenger aplikacije, a sa druge strane to otvara novi dotok novca za kompaniju.

Facebook-ov potpredsednik proizvoda zadužen za Messenger Dejvid Markus najavio je ovo na Web Summit konferenciji, a poručeno je da će svi oglašivači moći da šalju sponzorisane poruke preko platforme. Facebook će ipak uvesti kontrolu ove funkcije kako se korisnici ne bi osećali kao da ih neko spamuje porukama sve vreme. Na primer, kompanije neće moći da šalju korisniku sponzorisane poruke ukoliko on nije otvorio temu razgovora sa tom kompanijom.

To u suštini znači da nećete dobijati sponzorisane poruke od nekog brenda ukoliko niste nikad ranije imali interakciju sa njim. Ipak, postoji bezbroj načina na koji kompanije mogu da stupe u kontakt sa nekim na Facebook-u pa pretpostavljamo da će lako naći način da zaobiđu to ograničenje.

Facebook sada želi da bude konkurent Linkedlnu

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Sega Mega Drive (Genesis) se vraća u proizvodnju

Microsoft menja fokus kod telefona ka poslovnim korisnicima

10504
10505
10506
10507
10508
10509