Greška

Došlo je do greške.

Red Dead Redemption 2 imaće i Battle Royale mod

07.02.2018 20:06 | 0 Games
Red Dead Redemption 2 imaće i Battle Royale mod


Rockstar je ranije ovog meseca objavio da Red Dead Redemption 2 neće stići na proleće, kako je planirano, već će biti objavljen 26. oktobra. Iako su gejmeri verovatno razočarani zbog odlaganja, imaće čemu da se nadaju ukoliko se obistine procurele informacije koje donosi Trusted Reviews.

Prema dokumentaciji, do koje je Trusted Reviews došao, Red Dead Redemption 2 onlajn komponenta će imati bar tri moda: Revive and Survive, Money Grab i Battle Royale. Igrači će moći da tumaraju otvorenim svetom, ali za razliku od ranijih verzija, RDR2 onlajn komponenta će biti znatno kompleksnija.

Kada su misije u pitanju, biće ih pregršt. Dokumentacija pominje aktivnosti poput rudarenja zlata, pecanja i stočarstva, kao i socijalnih elemenata, pout igranja pokera i slično. Biljke se mogu skupljati za pravljenje napitaka. Za navigaciju kroz otvoreni svet igračima će biti dostupna različita vozila, poput kočija ili konjskih kolica.

Zanimljivo je da će glavna kampanja ali i onlajn aspekt igre moći da se prelaze iz prvog lica. Prema svemu navedenom, deluje kao da bi Red Dead Redemption 2 igra mogla biti na nivou čak i onoga što nudi GTA V, a da li će ovako i biti saznaćemo krajem godine.

Izvor: TechSpot

Komentari

0 Dodaj komentar

Novo Samsung ISOCELL Dual softversko rešenje za sistem sa dve kamere

Tiganj presudio igračima 13 miliona puta u PUBG-u

10404
10405
10406
10407
10408
10409