Greška

Došlo je do greške.

Red Dead Redemption 2 bi mogao stići na PC

30.10.2018 09:04 | 0 Games
Red Dead Redemption 2 bi mogao stići na PC


Red Dead Redemption 2 je jedna od većih igara, koje su objavljene ove sezone, a generiše dobre ocene i utiske kako od strane kritičara tako i od fanova. Trenutno, igra je dostupna samo za konzole - PlayStation 4 i Xbox One. Međutim, glasine sada sugerišu da je u pripremi i PC verzija igre, tako da desktop igrači više neće morati da se osećaju zapostavljeno.

Postojanje PC porta igre sugeriše kod u okviru prateće Android aplikacije za Red Dead Redemption 2. Aplikacija, koja je dostupna i za Android i za iOS, dizajnirana je za korišćenje uz igru na konzolama i igračima omogućava da vide mape, dnevnik događaja, kao i HUD igre na drugom uređaju. GTAForums korisnik BlackScout je malo dublje istraživao prateću aplikaciju i otkrio je parametre i funkcije igre koje ukazuju na postojanje PC verzije.


Ne propustite test: Logitech G Pro Wireless


Naravno, iako su neki dokazi pronađeni i glasine su osnovane, ovo su i dalje neproverene informacije. Developer Rockstar Games nije zvanično objavio nikakve datume ni postojanje PC verzije igre, a ukoliko do ovoga dođe, na ovo će sigurno uticati i popularnost igre i broj igrača koji i dalje preferiraju PC umesto konzole.

Izvor: DigitalTrends

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung uskoro počinje sa prodajom svoje prve 512GB microSD kartice

OnePlus 6T na JerryRigEverything testu izdržljivosti (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409