Greška

Došlo je do greške.

Realme je predstavio svoj MagDart ekosistem, sa punjačima, power bank i drugim uređajima

03.08.2021 16:00 | 0 Mobile
Realme je predstavio svoj MagDart ekosistem, sa punjačima, power bank i drugim uređajima


Kompanija Realme je predstavila svoj kompletan ekosistem MagDart proizvoda, u kojem se posebno izdvaja MagDart punjač. Realme GT telefon će biti prvi koji će moći da se puni ovim punjačem, a kompanija će objaviti posebnu futrolu koja dodaje opciju bežičnog punjenja na GT, preko magnetnog sistema.

Realme je kod ove futrole iskoristio sportski dizajn, koji u sebi ima ugrađeni MagDart modul. Tu je i potpuno funkcionalan USB-C port za punjenje telefona preko kabla, ili za prenos podataka.

MagDart adapter je najbrži bežični punjač za telefone na svetu, sa brzinom punjenja od 50W. Bateriju od 4500mAh puni za manje od sat vremena. Ugrađeni ventilator održava i telefon i sam punjač rashlađenim.

realme1_1.jpg


Pored 50W modela, Realme je predstavio i 15W MagDart punjač koji ima podlogu debljine svega 3,9mm. Iako nudi maksimalno 15W, ovaj MagDart može do vrha da napuni Android telefona sa 4500mAh baterijom za 90 minuta.

Tu je još jedan MagDart punjač, koji izgleda kao postolje i zapravo je 2-u-1 sistem. Deo koji podržava telefon je power bank, koji se odvaja od baze i može se koristiti za punjenje telefona u pokretu. Realme je kod ovog modela obratio pažnju i na dizajn, a punjač je kreiran od veganske kože i aluminijuma.

realme2_59.jpg


Pored navedenih proizvoda, Realme je predstavio i MagDart Beauty Light - futrola koja ima izdižući prsten sa blicom. Blic ima 60 LED svetala, a korisnik može da kontroliše osvetljenje i temperaturu boja. Predstavljen je i MagDart Wallet, koji koristi iste materijale kao i power bank. Uređaj može da smesti tri kreditne kartice i ima ugrađeno postolje.

Realme nije objavio kada će MagDart dodaci biti dostupni na tržištu, niti koliko će koštati.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Logitechove najnovije slušalice su sertifikovane za Zoom, Microsoft Teams i Google Meet

Strategy Analytics: Xiaomi prvi put zauzima vodeću poziciju u isporuci telefona u Evropi

10104
10105
10106
10107
10108
10109