Greška

Došlo je do greške.

Realme otkriva dve verzije dizajna za GT Master Edition (video)

15.07.2021 12:09 | 0 Mobile
Realme otkriva dve verzije dizajna za GT Master Edition (video)


Realme GT Master Edition se pojavljivao u vestima u više navrata, a uz njega još jedan telefon kineske kompanije (sa oznakom modela RMX3366) otkriven je kao deo predstojećeg portfolia uređaja.

Sada je direktor marketinga kompanije Realme objavio fotografiju telefona, dok je na zvaničnoj Weibo stranici kompanije objavljen video. Za oba telefona se tvrdi da su Realme GT Master Edition, a vidljivo je da stižu sa drugačijim dizajnom za sistem kamera.

Ono što je zajedničko za oba modela, jeste kožna poleđina koju je dizajnirao Naoto Fukusawa - japanski dizajner koji sarađuje sa kompanijom Realme poslednjih nekoliko godina.


Obe verzije telefona imaju tri kamere, ali jedan stiže sa dvostrukum LED blicem, kao i još dva ispod tri kamera senzora. Ovo rešenje je koristio i Oppo za svoj Reno5 Pro+ 5G telefon, koji je na kraju stigao sa četiri kamere i periskop objektivom.

Poznate su neke specifikacije za Realme GT Master Edition, a one uključuju Snapdragon 778G čipset, 4300mAh bateriju sa podrškom za 65W brzo punjenje, dok AMOLED ekran nudi 120Hz osvežavanje.

Realme će novi telefon predstaviti 21. jula, kada ćemo saznati sve detalje u vezi sa razlikama između različitih GT Master Edition varijanti.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy A03s je dobio FCC sertifikat, poznat kapacitet baterije

AMD Zen 4 desktop procesori će najverovatnije imati do 16 jezgara, 170W TDP

10104
10105
10106
10107
10108
10109