Greška

Došlo je do greške.

Razvoj igre The Walking Dead: The Final Season, ponovo je pokrenut

20.11.2018 13:50 | 0 Games
Razvoj igre The Walking Dead: The Final Season, ponovo je pokrenut

 

Skybound Games, koja je u oktobru objavila da će preuzeti razvoj The Walking Dead: The Final Season, nakon kolapsa originalnog developera Telltalea, izjavili su u objavi danas da je rad na igri sada zvanično nastavljen i da će datumi objavljivanja biti uskoro objavljeni.


Pogledajte još: Battlefield 5 igrači prijavljuju čudno zamrzavanje slike u određenom meniju igre


"Bilo je mnogo posla logistički i pravno gledano da dođemo do faze gde smo mogli da zasučemo rukave i bacimo se na pravi posao", napisao je Skybound-ov PR Johnny O'Dell, na društvenim mrežama, i dodao: "Nakon što je Telltale zatvoren, igru je, nažalost, bilo nemoguće raditi, pa su datumi izlaska epizode 3 i 4 odloženi. Ali, uzbuđeni smo što vas možemo obavestiti da mnogi talentovani, strastveni članovi tima koji su prvobitno radili na ovoj igri, danas nastavljaju da ulažu napore u razvoju iste."

"Uskoro ćemo objaviti datume puštanja dve preostale epizode. Verovatno je da prethodne sezone igre možda neće biti dostupne na nekoliko dana dok smo u periodu tranzicije, ali nemojte paničiti. Sve će biti ponovo online, što pre je to moguće. Ako ste već kupili sezonu četiri, nećete morati ponovo da je platite, a buduće epizode će biti dostupne za preuzimanje čim se objave, u prodavnici u kojoj ste je i do sada kupovali. "

Izvor: PCgamer 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Apple potvrdio da za potrebe Apple mapa prikupljaju podatke i pešice

G.SKILL lansira Trident Z Royal Series DDR4 RGB memorijske komplete

10404
10405
10406
10407
10408
10409