Greška

Došlo je do greške.

Razerova nova kamera i mikrofon bi mogli promeniti streaming scenu

22.10.2017 14:16 | 0 Multimedija
Razerova nova kamera i mikrofon bi mogli promeniti streaming scenu


Razer je ranije već pokušao da se probije u livestreaming segmentu sa Stargazer kamerom i Seiren mikrofonom, ali kompanija sa ovim proizvodima nije uspela da ponudi mnogo više od onoga što već postojalo na tržištu. Kompanija je u međuvremenu promenila svoj koncept i na ovogodišnjem TwitchConu predstavila Razer Kiyo desktop kameru i Seiren X USB mikrofon, sa kojima želi da osvoji streaming tržište.

"Streaming je postao integralni deo gejming zajednice", istakao je Min-Liang Tan - osnivač i CEO kompanije Razer. "Dobro smo razmotrili šta je streamerima zaista potrebno i kreirali smo proizvode koji će podržati te specijalne potrebe. Rezultat su profesionalni proizvodi za sreaming, ali koji ostaju pristupačni i početnicima".

Razer tvrdi da je kompanijina Kiyo kamera prva desktop kamera opremljena podesivim ring svetlom, što pomaže u minimizovanju dodataka kako bi se u potpunosti osvetlio frejm. Ovaj svetlosni prsten ima 12 različitih nivoa osvetljenja. Razer Kiyo kamera snima u 720p @60 FPS iili 1080p @30 FPS.

razer2_7.jpg

Razer Seiren X mikrofon integriše profesionalnu izradu prethodnog Seiren modela i poboljšava ga ugrađenim shockmountom koji smanjuje mrdanje i udarce kamere. Tu su 25mm kondenzer kapsule za bolje snimanje. Kamera je i izuzetno prenosiva sa odvojivim postoljem.

Uređaji su sertifikovani i kompatibilni sa Open Broadcast Software (OBS) i XSplit steraming softverom. Razer Kiyo i Seiren X  će biti dostupni od oktobra, po cenama od 110 evra.

Izvor: KitGuru

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Mate 10 Pro ostvario 97 poena na DxOMarku

Do kraja godine nas očekuju još tri Steam rasprodaje igara

10304
10305
10306
10307
10308
10309