Greška

Došlo je do greške.

Razerov Project Linda je koncept futurističkog laptopa (video)

12.01.2018 16:07 | 0 Mobile
Razerov Project Linda je koncept futurističkog laptopa (video)


Razerov Project Linda konceptualni laptop je jedno od zanimljivijih otkrića sa ovogodišnjeg CES sajma. Laptop, koji predstavlja veliki dok za telefon, implementira Razer Phone koji donosi Android na veći ekran.

Project Linda je kućište sa velikim dokom u koji se ubacuje Razerov najnoviji pametni telefon. Na pritisak tastera, telefon postaje laptopov trackpad i drugi ekran.


Project Linda stiže uz ugrađeni power bank za punjenje telefona, ima priključak za slušalice, web kameru, zvučnike, USB za periferije i nekoliko drugih karakteristika koje se mogu očekivati od tipičnog Razer laptopa (s tim što ne funkcioniše bez telefona). Dok se ne primeti da je trackpad zapravo telefon, sam laptop liči na Razer Blade Stealth. Oni koji su imali priliku da isprobaju Project Linda ističu da korišćenje telefona teče prirodno i lagano.

razer2_10.jpg


Bez sumnje, Project Linda je proizvod za specifičnu nišu korisnika, s obzirom na to da zahteva posedovanje Razer Phone uređaja, ali čak i u svojoj prototip formi predstavlja dobru ideju za solidno kućište smartfon-pokretanih laptopova budućnosti.

Project Linda je još uvek u eksperimentalnoj fazi i trenutno ne postoji okvirni datum njegove objave.

Izvor: Business Insider

Komentari

0 Dodaj komentar

LG će predstavljati nove telefone po potrebi, a ne uvek kada to čine i rivali

Google kupio startap koji ekran pretvara u zvučnik uz pomoć vibracija

10104
10105
10106
10107
10108
10109