Razer predstavio Nabu pametnu narukvicu (video)

Razer Nabu dolazi sa dva OLED displeja, jedan s gornje (Public Icon Screen, prikazuje vrstu notifikacija), a drugi s donje strane zgloba (Private Message Screen, prikazuje detaljnije informacije obaveštenja). Tu je i Pulse, zanimljiva funkcija koja se aktivira u interakciji sa drugim Nabu narukvicama. Naravno, tu su i standardne funkcije p

Razer Nabu dolazi sa dva OLED displeja, jedan s gornje (Public Icon Screen, prikazuje vrstu notifikacija), a drugi s donje strane zgloba (Private Message Screen, prikazuje detaljnije informacije obaveštenja). Tu je i Pulse, zanimljiva funkcija koja se aktivira u interakciji sa drugim Nabu narukvicama. Naravno, tu su i standardne funkcije praćenja potrošenih kalorija, broj koraka ili sati koliko je korisnik spavao. Za sada nema informacija o ceni Razer Nabu narukvice, ali third-party developeri je mogu dobiti za 49 dolara kada bude lansirana.

Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi