Razer otkrio Project Christine, najmodularniji gejming sistem

Modularni dizajn Project Christine omogućiće korisnicima da lako izgrade svoje računare omogućavajući im da lako odrede i instaliraju module u letu, bez obzira da li se radi o procesoru, grafičkoj kartici, memoriji ili skladištenju. PCI-Express arhitektura koju ima Project Christine automatski sinhronizuje kom

Modularni dizajn Project Christine omogućiće korisnicima da lako izgrade svoje računare omogućavajući im da lako odrede i instaliraju module u letu, bez obzira da li se radi o procesoru, grafičkoj kartici, memoriji ili skladištenju. PCI-Express arhitektura koju ima Project Christine automatski sinhronizuje komponente. Modularnost Project Christine bi trebalo da ga učini stalno prilagodljivim, a moduli povezani na PCI-Express “kičmu” mogu da budu dodati u bilo kom redosledu. Interesantno je naglasiti da je ovde dizajn “bez kablova”, a da je tu i aktivno tečno hlađenje kao i sistem protiv buke.


Izvor: Techpowerup

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi