Greška

Došlo je do greške.

Razer Kaira X su pristupačne gejming slušalice

24.09.2021 16:38 | 0 Games
Razer Kaira X su pristupačne gejming slušalice


Za korisnike, koji žele funkcionalnost gejming slušalica, ali za njih ne žele da izdvoje pravo malo bogatsvo, Razer je spremio novu Kaira X seriju.

Ove slušalice su dizajnirane za Xbox i PlayStation konzole i koštaće 60 dolara. To ih čini jeftinijim od standardnih kaira slušalica, koje koštaju 100 dolara ili Kaira Pro modela sa cenom od 150 dolara.

Kada su u pitanju specifikacije, Kaira X imaju TriForce drajvere koji će pomoći kod balansiranja visokih, srednjih i niskih tomova. Tu je i Razer HyperClear Cardioid Microphone u sklopu slušalica, koji se fokusira na korisnikov glas kako bi eliminisao pozadinsku buku.

razer2_20.jpg


Slušalice koriste 3.5mm analognu konekciju (što je jedan od razloga zbog kojih imaju nižu cenu), tako da se mogu koristiti i na konzolama, računarima, pa čaki i starijim telefonima.

Razer Kaira X slušalice su dostupne preko kompanijinog sajta, u crnoj i beloj boji koje se slažu sa Xbox i PlayStation konzolama, a tu su i dodatne boje (Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red i Electric Volt) koje se slažu sa Xbox Wireless kontrolerima.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Budući iPad Pro tableti bi mogli imati drugačiji raspored za kamere i logo

Šta nam donosi 8K tehnologija?

10404
10405
10406
10407
10408
10409