Greška

Došlo je do greške.

Razer je predstavio Huntsman Mini kompaktnu tastaturu

15.07.2020 15:03 | 0 Hardver
Razer je predstavio Huntsman Mini kompaktnu tastaturu


Razer Huntsman Mini je kompanijina prva ultra-kompaktna, 60% tastatura. Kreirana je na osnovu povratnih informacija korisnika, a dostupna je u crnoj i merkur mat završnici, sa ljubičastim optičkim svičevima. Razer će objaviti i opciju sa poboljšanim, linearnim crvenim optičkim svičevima.

Ljubičasti optički svičevi su namenjeni gejmerima koji preferiraju jasan taktilni odziv, koji se poklapa sa osećajem kada se pritiska taster/dugme. Crveni linearni svičevi su namenjeni gejmerima koji žele instant pritisak na taster, bez taktilnog odziva i smanjenog šuma.

Huntsman Mini ima male dimenzije, zahvaljujući odsustvu funkcijskih tastera, "home" tastera i numpada koji se nalaze na tradicionalnim tastaturama. Međutim, ovo ne utiče na funkcionalnost, jer je Razer dodao sve odsutne tastere i inpute preko sekundarnih funkcija i prečica.

razer2_13.jpg


USB kabl, koji se koristi za povezivanje Huntsman Mini tastature na sistem, je odvojiv kako bi tastatura bila laka za prenošenje. Aluminijumska konstrukcija obezbeđuje izdržljivo i snažno kućište koje može da istrpi duge gejming sesije. Onboard memorija tastature može da uskladišti do pet profila bez upotrebe softvera. Moguće je koristiti i Razer Chroma za pobolkšanje RGB profila i efekata osvetljenja.

 

Pogledajte još: Razer predstavio novi Viper gejming miš, sa optičkim svičevima


Razer Huntsman Mini tastatura sa ljubičastim svičevima je dostupna po ceni od 130 evra, dok će model sa crvenim svičevima biti dostupan od narednog meseca po ceni od 140 evra.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy Z Fold 2 će ipak biti predstavljen tokom Samsungovog Unpacked događaja

Honor nudi MagicBook 14 Special Bundle sa mesec dana pretplate na Microsoft 365 Personal

10203
10205
10206
10207
10208
10209