Greška

Došlo je do greške.

Razer Blade 15 Advanced – totalno gejmerski laptop!

26.03.2022 20:54 | 0 Mobile
Razer Blade 15 Advanced – totalno gejmerski laptop!

 

Da li vas može nešto bolje i jasnije asocirati na gejming od pomena Razer brenda. Ime koje mlađano deluje u odnosu na neke IT dinosauruse, je marka koja je reputaciju ispekla na veoma zahtevnom premijum tržištu gejming uređaja i periferija.

Dakle gejming i Razer idu ruku pod ruku, kao nešto sasvim prirodno i u tom smislu želim ovog puta da vam predstavim jedan nesvakidašnje dobar gejming laptop – Razer Blade 15 Advanced model revidiranih specifikacija za drugu polovinu 2021. godine. Dakle, jedan laptop koji je u potpunosti podređen svrsi igranja i to u svim detaljima, a što ga definitivno izdvaja od klasičnih laptop modela velikih marki, kod kojih ponekada imam osećaj kao da im je na silu dodat pridev gejming kako bi se popunio određeni deo tržišta. Detalji su zapravo suština svega i toga niste svesni sve dok ne isprobate jedan ovakav računar i shvatite da te sitnice predstavljaju suštinu uživanja u gejmingu.

Uprkos činjenici da je Razer po prvi put prisutan sa svojom “oštricom” na benchmark testovima, susret je protekao kao sa starim poznankiom i nekako familijarano. Kao da smo se godinama družili sa ovim laptop modelom. Zapravo to je posledica sposobnosti proizvođača da percipira vaša očekivanja i pogodi dizajn i podredi kompletan utisak očekivanjima ciljne grupe. Obzirom da volim gejming u svakom smilu, slobodno mogu reći da je Blade 15” pun pogodak pojma jednog čistokrvnog gejming računara. Otuda i tvrdnja iz naslova da se radi o jednom tipičnom gejming klasiku...

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

NVIDIA Instant NeRF tehnologija pretvara 2D fotografije u 3D scene u roku od nekoliko sekundi

iPhone 14 serija će predstaviti A16 i A16 Pro čipset

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109