Greška

Došlo je do greške.

Razer Phone 3 se i dalje očekuje tokom 2019. godine

18.03.2019 18:30 | 0 Mobile
Razer Phone 3 se i dalje očekuje tokom 2019. godine


Razer još uvek nije prekinuo sa radom na trećoj generaciji svog gejming orijentisanog telefona, iako su se u mobilnoj industriji pojavile informacije da bi kompanija mogla stopirati projekat. Tokom februara, izveštaji su sugerisali da je Razer otpustio oko 2% radnika, a navodno je divizija sa telefonima bila najviše pogođena.

Ipak, kako izveštava Digitimes, Razer Phone treće generacije je i dalje u opticaju, a očekuje se kasnije tokom godine - verovatno na jesen.

 

Pogledajte još: Razer Phone 2 na testu izdržljivosti (video)

Prema navodima, Asustek Computer i Razer su u naprednim fazama pregovora sa Tencentom, kako bi se digitalno gejming tržište proširilo na Kinu, a očekuje se da će upravo ovaj segment tržišta biti ciljni za Razer.

Za sada se pokazalo da je investiranje u gejming telefone poprilično rizičan za poslovanje, a prodaja nije dostigla nivo kakav su proizvođači očekivali. Globalna isporuka je jedva dostigla 100.000 primeraka na godišnjem nivou, prema navodima izvora, a sam Razer Phone ne spada u najprodavanije uređaje. U ovom segmentu je vodeći Asus.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Halo: The Master Chief Collection za PC dostupan ranije korisnicima Halo Insider programa

Samsung najavio Galaxy A događaj za 10. april

10104
10105
10106
10107
10108
10109