Greška

Došlo je do greške.

Razer najavio bežičnu tastaturu i miša za Xbox One za CES 2019

25.11.2018 16:00 | 0 Games
Razer najavio bežičnu tastaturu i miša za Xbox One za CES 2019

 

Već neko vreme Microsoft obećava da će podrška za tastaturu i miša doći na XboxBox One, a ranije ovog meseca konačno je isporučio ovu funkciju, sa nekoliko igara koje uvode kompatibilnost za dodatnu opremu, uključujući Fortnite. Sada kada je ova funkcija uključena, omogućavajući vlasnicima Xbox One-a da se povežu bilo kojom tastaturom i mišem već imaju, još je pitanje vremena pre nego što stigne hardver koji je posebno dizajniran za konzolu. Ali, pre Microsofta, Razer se pozabavio ovime.

Još u septembru, kada je potvrđena podrška za tastaturu i miš na Xbox One, Microsoft je takođe najavio novo partnerstvo sa Razer-om, poznatim proizvođačem PC igara, uključujući miševe, tastature i slušalice. Razer će biti prvi koji će objaviti službenu bežičnu tastaturu i miš za Xbox One.


Pogledajte još: Microsoft će objaviti još jednu Xbox One konzolu naredne godine, ali ova će biti drugačija

 

Ažuriranje Xbox One-a predstavlja uvođenje podrške za ovu dodatnu opremu. Sada je kompanija ponudila mali teaser svog novog hardvera, obećavajući puno otkrivanje na sajmu potrošačke elektronike (CES) za 2019. godinu.

Prikazana slika pokazuje da Razer-ov dodatni pribor podržava funkciju Xbox Dynamic Lighting, koja se čini bazirana na Razerovoj sopstvenoj "Choma" tehnologiji koja omogućava višekolorno osvetljenje preko svojih tastatura.

 

Screenshot_4_1.jpg

 

Bežična tastatura i miš se smatraju dizajniranim kako za dnevnu sobu tako i za desktop situaciju, što ih čini pogodnim za igrače sa različitim stilovima igre. Još uvek nema reči o cenama ili kada će biti dostupni u prodavnicama, ali ovi detalji će sigurno biti objavljeni na CES 2019.

Izvor: Slashgear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei počeo testiranje Google Fuchsia sistema na Honor Play telefonu i Kirin 970 čipsetu

20th Century Fox podneo prijavu za zaštitu imena nove igrice Alien: Blackout

10404
10405
10406
10407
10408
10409