Greška

Došlo je do greške.

Rastavljanje OnePlus 8T Cyberpunk 2077 telefona prikazuje kako je napravljena Sandstone zadnja maska

27.11.2020 09:11 | 0 Mobile
Rastavljanje OnePlus 8T Cyberpunk 2077 telefona prikazuje kako je napravljena Sandstone zadnja maska

 

Igra Cyberpunk 2077 još uvek nije izašla, ali OnePlus 8T Cyberpunk 2077 ograničeno izdanje je lansirano početkom novembra. Malo jedinica je i dalje dostupno, ako želite telefon, mada ako samo tražite nešto da vam prođe vreme dok čekate utakmicu ili prevoz, pogledajte ovaj video koji pokazuje otvaranje uređaja i njegovu unturašnjost.

Leđa su jedinstvena. Ima zaštitni znak OnePlus i „sandstone“ izgled, ali to je upravo to - izgled. Zapravo je vinil nanesen na staklo i nalazi se iznutra, tako da se zadnja strana telefona i dalje oseća glatko pod rukom.

Takođe, karakteristična izbočina kamere je komad stakla koji je pričvršćen na zadnjoj strani. Ne znamo da li mora biti ovako velik, ali sigurno je da služi samo u dekorativne svrhe. Kada se zadnja strana zanemari, ostatak telefona identičan je modelu 8T.

 

Pogledajte još: Nakon telefona, očekuje se i OnePlus Cyberpunk 2077 Edition pametni sat

Ipak još dosta ima toga da se vidi u unutrašnjosti. Obe strane matične ploče imaju čipove velike snage, tako da su prekriveni termalnom pastom, zatim slojem bakarne trake, pa grafitnim filmom. Donja strana prenosi toplotu u bakarnu parnu komoru.

Baterija je takođe zanimljiva, a zapravo su to dve ćelije koje dele jedan kabl. Ovo je tipičan pristup kada su u pitanju snažnije baterije sa brzim punjenjem, tako da se obe ćelije mogu istovremeno puniti.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo za vas: Motorola Razr 5G (video)

Lenovo najavljuje svoju predstojeću seriju pametnih telefona, izazivača Redmi Note 9 serije

10104
10105
10106
10107
10108
10109