Greška

Došlo je do greške.

Rane fotografije Windows 10 Redstone 3 pokazuju novi korisnički interfejs

08.04.2017 17:52 | 0 Software/Web
Rane fotografije Windows 10 Redstone 3 pokazuju novi korisnički interfejs

Kako je Windows 10 Creators Update već dostupan za preuzimanje, sledeća velika stvar za Microsoft-ov operativni sistem je Redstone 3, nadogradnja koja se očekuje na jesen za računare i telefone.

Redstone 3 bi trebalo da donese veliki remont korisničkog interfejsa kao deo onoga što se zove Project NEON, i koji uključuje nove vizuelne efekte, animacije i druge delove redizajniranog korisničkog interfejsa koji bi trebalo da donese poboljšano korisničko iskustvo kako u operativni sistem tako i u aplikacije.

Screenshot-ovi koje je objavio Thurrott pokazuju ranu verziju Redstone 3 nadogradnje, sa vizuelnim poboljšanjem za nekoliko aplikacija, uključujući tu i Mail klijent. Kao što možete videti u gornjem screenshot-u, tu je novi dizajn za Mail aplikaciju sa animacijama kada se prelazi preko određene stavke menija. Takođe ćemo videti i neke efekte nalik onima koje možemo da vidimo kod iPhone telefona, a očekuju nas i vizuelna poboljšanja za tablet mod. Očigledno je da je ovo tek rana verzija Redstone 3 nadogradnje, i da se mnogo toga može još promeniti.

Ovo su podaci koje Microsoft sakuplja sa Windows 10 računara

Rs3hero2.jpg

Izvor: Thurrott

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy S8 telefon koji za sada ne možete da posedujete

Windows 10 Creators Update može biti aktiviran sa Windows 7 i 8.1 serijalima

10504
10505
10506
10507
10508
10509